Heerlijk helend ontspannen...


Vertrekkende vanuit het idee dat elk mens een energetisch systeem heeft, dat verweven is met ons lichaam en dat bij verstoring van dit systeem we uit balans raken, werkt een helende massage in op zowel lichaam als op dit energetische systeem. 

Tijdens de massage zal het lichaam meer en meer gaan ontspannen en wordt het energetisch `gepoetst`: verbindingen worden gezuiverd, spanningen worden ontladen of afgevoerd, er wordt ruimte gemaakt om nieuwe kracht op te doen, om je energie beter te laten gaan stromen.

Een helende massage is een zachte vorm van massage, ontspannend en gericht op het welbevinden van het lichaam, afgestemd op je eigen energie en op wat er nodig is.     


 


Een helende massage beoogt balans en werkt door op elk niveau van je wezen.

 


 

Hoe gaat dat in zijn werk?

                                                                                                                        Je maakt een afspraak en komt naar mij. We hebben samen een babbel en kijken naar wat er gaande is in je leven, in je lichaam en in je energie. Van hieruit beslissen we samen waar de focus van de massage zal liggen. Als je liever vanuit stilte de massage wilt ontvangen, dan hoeft er geen babbel te zijn en kan je gewoon vertrouwen dat er gegeven wordt wat je nodig hebt.

Dan ga je op de massagetafel liggen en mag je helemaal tot rust komen, ontspannen, je denken loslaten, genieten.

Een helende massage duurt meestal iets meer dan een uur, nadien krijg je rustig de tijd om bij te komen en eventueel vragen te stellen als je dat wil. Ik vertel dan ook wat mij is opgevallen tijdens de behandeling.                       Een tasje thee of glaasje water hoort daarbij.   Daarna kun je best niet te drukke activiteiten gaan doen, om je lichaam de tijd te gunnen na te genieten en de behandeling te verwerken. 

Een helende massage kost 55E 
Contact voor een afspraak: telefonisch 0473/ 73 94 29      
                                           mail naar info@shivaya.net